Vanwege de lockdown is Studio36 Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid tot 2 maart a.s. gesloten.

 Het is wél mogelijk om producten te bestellen, of om een afspraak te maken voor huid- of voedingsadvies.  Huid- of voedingsadvies kan via whatsapp-videobellen plaatsvinden.

 Producten worden bij je thuis bezorgd of kunnen op afspraak worden afgehaald bij de praktijk. Via www.studio-36.nl kunnen de producten online besteld worden.


Tot 2 maart blijven osteopaten en dus ook #osteopathie Ewald Hams gesloten.

Dat is vervelend voor patiënten met klachten die specifiek osteopathische aandacht vragen en natuurlijk ook voor osteopaten die net als andere medische contactberoepen graag hun steentje willen bijdragen aan gezondheidszorg.
De overheid legt helaas de verantwoordelijkheid voor osteopathische zorg nu neer bij de #huisarts

De snelste manier om ná de lock-down af te spreken bij Osteopathie Ewald Hams is door online een afspraak in te boeken via de website.

Ewald Hams, #osteopaat
T 06-42840706
E osteopathiehams@gmail.com
I https://osteopathieewaldhams.nlPraktijk Natuurkracht

In deze bijzondere tijd in het teken van de maatregelen rondom het Coronavirus, ben ik dankbaar dat mijn praktijk geopend mag blijven. Ik hanteer daarbij de voorgeschreven richtlijnen en kijk samen met u naar een passende oplossing bij Corona gerelateerde klachten of als het geen goed gevoel geeft om naar de praktijk te komen. Een optie kan zijn om elkaar te ontmoeten via videobellen (mbv Advitronics, dit is  AVG-proof, conform de ISO 27001 en NEN 7510 normen voor informatiebeveiliging)