Studio36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid

"Echte schoonheid komt van binnenuit. De huid weerspiegelt deze schoonheid". -Elisabeth Sigmund-


Ruim 10 jaar ben ik inmiddels werkzaam als Dr.Hauschka Therapeut en schoonheidsspecialiste.  

De bijzondere, holistische dr.Hauschka gezichts- en lichaamsbehandelingen leiden tot een diepe ontspanning en geven een gevoel van doorstroomd en innerlijk in balans te zijn. Dr.Hauschkabehandelingen hebben daardoor uitwerking op het hele lichaam. Iedere dr.Hauschkabehandeling begint met een heerlijk voetenbad.....

Dr. Hauschka werkt niet alleen aan de buitenkant, maar tevens aan de binnenkant. Vooral tijdens de behandelingen, die ik geef in mijn praktijk, is dat goed zichtbaar. De huid heeft na afloop niet alleen een mooie gloed, maar je ziet het ook aan de ogen van mijn klanten, die stralen dan veel meer. Daarin komt het holistische tot uiting.

Dr.Hauschka Cosmetica is een gecertificeerd cosmeticamerk met 100% natuurzuivere producten, dus zonder chemische, synthetische toevoegingen of geur- en kleurstoffen, bovendien zijn de producten dierproefvrij.

Benieuwd wat deze bijzondere manier van schoonheidsverzorging voor jou kan betekenen? 

Neem een kijkje op mijn website www.studio-36.nl, of kom vrijblijvend langs tijdens de inloopochtend, iedere donderdagochtend van 09.00-12.30 uur.


Hartelijke groeten, en graag tot ziens in mijn praktijk,

Ans van der Fels-Kottink

Studio36, Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid

tel.: 06 - 21 26 85 86

website: www.studio-36.nl

mail: www.studio-36.nl/contact

Dr.Hauschka Therapeut van het Jaar 2013

Stivas gediplomeerd, lid van de ANBOS