Agenda

                                        Workshop  'Wikkelen'

Zo lang als er mensen zijn, worden planten en andere substanties gebruikt om dat wat ziek is beter en gezond te maken. Enerzijds door inwendige inname van heilzame substanties, anderzijds door uitwendige “inname”.

Dat laatste gebeurt bijvoorbeeld bij inwrijven van het lichaam, bij het wikkelen ervan en bij het therapeutisch baden. Eeuwen en eeuwenlang werden uitwendige toepassingen op de huid in allerlei situaties gebruikt en de wijsheid daarvan aan elkaar doorgegeven.

Ook wij willen deze wijsheid met jullie delen tijdens deze workshop. Wij zullen de werking en toepassingen van verschillende kruiden en dr. Hauschka producten uitleggen met daarbij de verschillende wikkels. De wikkels zijn speciaal voor ons gemaakt van natuurlijke materialen en zijn tijdens de workshop te bestellen. 
De verschillende wikkels kun je oa  inzetten bij
blessures, buikklachten, keelklachten, klachten van de luchtwegen.   . 
 
Wanneer:  Woensdagavond:  24 april  of  15 mei of 12 juni 

Rond 19.00 uur staat de kruidenthee klaar, zodat we om 19.15 uur  kunnen beginnen. 

De Workshop bestaat uit één avond.


Waar:        Koningshoek Slot 85 Almelo

De bijdrage is 25 euro,  dit is inclusief boekje over wikkels, kruidenthee / koffie met iets lekkers.


Aanmelding:   

Ans van der Fels  -   info@studio-36.nl  -  06 21268586

Anita Korte  -   info@natuurkracht.nl  -  06 23306278                        EHBO  met homeopathie en kruiden

Voor iedereen die het leuk vindt om op een natuurlijke manier EHBO te verlenen en acute ziekten te ondersteunen.

Aan het eind van deze cursus bent u voldoende geïnformeerd om zelfstandig homeopathische middelen in te zetten bij oa. brandwonden, verkoudheden, koorts, verstuikingen en kneuzingen.

U leert wanneer u met de klacht naar de huisarts moet of wanneer u het op een natuurlijke manier kunt ondersteunen met homeopathie, kruiden of huismiddeltjes.

De cursus bestaat uit 2 avonden, waarvan de bijdrage 14,95 euro per avond is. Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers. 

Tijdens de cursus is het mogelijk om het EHBO-kistje met meer dan 37 homeopathische middelen en het EHBO-boekje aan te schaffen.

De cursus vindt plaats in de Koningshoek waar rond 19.00 uur de kruidenthee of koffie voor u klaar staat, om rond 19.30 uur te kunnen beginnen. 

Data 2019 :  Cursus A : Maandag 25 maart en 1 april en  Cursus B: Donderdag 9 en 16 mei

                                  (Cursus A en B zijn dezelfde cursussen)  


Aanmelding:   

Anita Korte  -   info@natuurkracht.nl  -  06 23306278                                                                    

Voor meer informatie of opgaven mag u mij mailen of bellen. Ook als u wel belangstelling hebt en bovenstaande data niet kunt. Bij voldoende opgave plan ik dan weer nieuwe data in.

                               Sla jouw (engelen) vleugels uit! 

Een interactieve merkaba lezing.


Wil je groeien als mens, wil je jouw bewustzijn verruimen, wil je meer contact met jouw kwaliteiten en die uitdragen, wil je beter gecentreerd blijven, wil je beter beschermd zijn tegen laagfrequente energieën van bijvoorbeeld wifi, wil je meer liefde en licht voelen, zoek je een fijne dagelijkse meditatie… dan zijn merkaba technieken misschien iets voor jou!

Als je met merkaba technieken werkt, leer je jouw potentieel als engel te activeren, je krijgt meer contact met jouw hogere bewustzijn (jouw hogere zelven) en je kunt naar een andere kwaliteit van leven groeien. Je slaat jouw engelenvleugels uit zodat je vanuit jouw kwaliteiten kunt uitdelen. En of dat nou brood bakken, vuilnisman of hartchirurgie is, de vorm maakt echt niet uit. Als je het maar bezielt!
De lezing bestaat uit een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken (deel 1) en de aartsengel Michael’s karma meditatie en zelfbekrachtigingsmeditatie (deel 2).


Wanneer
Zaterdag 6 april van 14.00 tot 17.00 uur.
Deel 1 14.00 uur – 15.30.
Deel 2 16.00 uur – 17.00 uur.
Deze tijden zijn indicaties. Je bent welkom vanaf 13.45 uur.


Waar
De Koningshoek
Slot 85
7608 ND  ALMELO


Bijdrage
Deel 1 Lezing incl. 3 meditaties en instructie helend water                                  20 euro
Deel 2 Aartsengel Michaelkarma meditatie en Zelfbekrachtigingsmeditatie      7,50 euro
 
Aanmelding
Meld je nu aan door jouw naam, mailadres, telefoonnummer en woonplaats te mailen naar praktijkzonnebloem@gmail.com .
Geef daarbij aan of je zowel voor deel 1 als 2 inschrijft of alleen voor deel 1. Pas als de mail en het geld zijn ontvangen, is jouw deelname definitief en ontvang je een bevestigingsmail.
 
Kijk voor meer informatie over Praktijk Zonnebloem op:   www.praktijkzonnebloem.nl

 
Voorwaarden
Je hoeft geen voorkennis of meditatie-ervaring te hebben om aan deze middag mee te doen.
Om aan het tweede deel van de workshop mee te doen, is het belangrijk dat je geen ernstige psychische klachten hebt, zoals bijvoorbeeld psychosen of zware depressie. De hoge energieën zouden je teveel uit balans kunnen halen. Fysieke klachten zijn geen enkel probleem om mee te doen.
 

Deel 1  Introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken

Deel 1 van de lezing is een introductie in de Meervoudige Merkaba Technieken, ascentietechnieken. Wat zijn ascentietechnieken, wat is een merkaba, waarom bestaan deze technieken eigenlijk en wat heb je eraan.  Je krijgt uitleg over de verschillende facetten en van diverse begrippen zoals lichtlichamen en pranabuis en over de 13 dimensies in een schepping. Ook de heilige geometrie wordt aangestipt. Denk aan de platonische figuren, de Fibonacci reeks en de levensbloem. Het is geen technisch verhaal, maar een uitleg over de relatie met merkaba’s en onvoorwaardelijke liefde.
We zijn spirituele wezens in een fysiek lichaam, maar spiritualiteit is niet zweverig. Het is juist heel concreet over hoe wij als mensen met onszelf, met elkaar en met alles op aarde omgaan. Als je met merkaba technieken werkt, werk je met hele hoge energieën, met liefde en licht, met onvoorwaardelijke liefde. Toch zijn deze technieken geen vluchtroute. We hebben het hier op aarde te doen, te accepteren dat het is zoals het is en om zelf onze hemel op aarde te creëren.
Juist omdat je met hoge energieën werkt, is het heel belangrijk om jezelf ‘op orde te brengen’ en jezelf te helen en in balans te brengen. Het belang van gronding en manieren om aan jouw levensthema’s te werken om werkelijk vrede in jouw hart te vinden worden besproken.
Dit deel van de lezing bevat ook drie meditaties:
1.      een uitgebreide gronding om jezelf in je lijf en energetisch ‘op orde’ te brengen,
2.      een vergevingsmeditatie,
3.      een meditatie om je hart te openen en jouw bewustzijn te verruimen.
We sluiten deel 1 van de lezing af met een instructie om helend water te maken, zogenaamd hoog-energetisch water. Deze instructie krijg je als hand-out uitgereikt zodat je ook thuis aan de slag kunt.


Deel 2   Aartsengel Michael Karma meditatie en Zelf-bekrachtigings-meditatie

Wil je jezelf opschonen, voelen hoe jouw bewustzijn verruimt en jezelf diep ontspannen, doe dan mee aan deze uitgebreide meditatie in het tweede deel van de middag.
Het is een diepgaande, grondige reiniging, bevrijding en heling van jezelf. Je bewustzijnsniveau verandert er niet door, maar je bent vrij van eerdere karmische koorden. Je kunt echt in het nu gaan leven volledig aanwezig in de ervaring en acceptatie van ieder moment.
In de aartsengel Michaël Karma meditatie ga je met een aantal lichtwezens waaronder aartsengel Michaël karmische koorden doorsnijden. Je herinneringen worden niet gewist, maar de emotionele lading verdwijnt. Je dient hiervoor jezelf en anderen te vergeven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Je kunt worden herboren, vrij van de karmische banden en koorden die je volledige ontplooiing beperkten. Vanaf dan is het aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor al je daden en jezelf vrij te houden van karma.
In de zelfbekrachtigingsmeditatie heel je jezelf van oude ongepaste overeenkomsten over overvloed, gezondheid en geluk. Je kunt blijven affirmeren dat je liefde zult ontvangen, maar als je in een ander leven hebt gezworen geen liefde meer te ontvangen, dan zal je geen liefde ontvangen tot je die oude eed hebt herroepen.
Bovendien verwijder je blokkades (implantaten) in je hersencellen die je ooit vrijwillig hebt geplaatst om je spirituele vermogens te beperken zo lang je nog niet een bepaald bewustzijnsniveau hebt bereikt. Aanhechtingen en of entiteiten worden verwijderd en tot slot ontvang je een inwijding in de dertien stralen van het Aquarius tijdperk.