Natuurkracht - Praktijk voor klassieke homeopathie

Natuurkracht is de naam voor mijn praktijk voor klassieke homeopathie, een natuurlijke geneeswijze waarbij gekeken wordt naar een samenhang van klachten en symptomen. Dit kan zowel bij acute als chronische klachten. De natuur met als zijn krachten, invloeden en jaargetijden werkt ook door ons heen als een levenskracht. Deze innerlijke wijsheid van ons lichaam om te reageren op invloeden en gericht om te overleven wordt ook wel het zelf genezend vermogen genoemd.


 

Het zelf genezend vermogen 

Met behulp van Klassieke Homeopathie wordt het zelf genezend vermogen ondersteunt met natuurlijke middelen bij acute en/of chronische klachten.  Tijdens het consult ga ik met u in gesprek over onderwerpen als uw klacht, de lichamelijke, mentale en emotionele symptomen, eerder ziektes, medicijngebruik, ziektes in de familie en uw levensloop. 

Op basis van deze informatie maak ik een behandelplan, afgestemd op de door u aan mij verstrekte informatie en op uw reden van komst. waarbij afstemming heeft plaats gevonden in middelenkeuze, gevoeligheid, erfelijke belasting, fysiek, mentale en emotionele symptomen.


Reguliere en Complementaire zorg
Ik vind het belangrijk dat u de regisseur blijft van uw leven. Daarom is het voor mij geen belemmering als u onder behandeling staat van een arts of specialist. Zoals de reguliere en complementaire zorg in mijn leven is geïntegreerd, zo is het ook voor mij in de praktijk. Ik zie beide geneeswijzen als aanvullend en ondersteunend naar elkaar toe. Veel heb ik mogen leren als verpleegkundige na mijn oncologie en hematologie specialisaties. Door de jaren heen heb ik mijn werk als verpleegkundige (ruim 30 jaar) geleidelijk aan kunnen afbouwen om vanaf 2020 fulltime te kunnen gaan werken in mijn praktijk.


In deze bijzondere tijd in het teken van de maatregelen rondom het Coronavirus, ben ik dankbaar dat mijn praktijk geopend mag blijven. Ik hanteer daarbij de voorgeschreven richtlijnen en kijk samen met u naar een passende oplossing bij Corona gerelateerde klachten of als het geen goed gevoel geeft om naar de praktijk te komen. Een optie kan zijn om elkaar te ontmoeten via videobellen (mbv Advitronics, dit is  AVG-proof, conform de ISO 27001 en NEN 7510 normen voor informatiebeveiliging)


Misschien roept het vragen bij u op of wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met mij op door te bellen of te mailen. Indien ik niet bereikbaar ben spreek dan gerust uw naam in zodat ik u zo spoedig mogelijk terug kan bellen.


                                                                                                                                                                                                             Anita Korte


Tel:  06 23 30 62 78   

Mail:  natuurkracht.nl/contact  

Website:  www.natuurkracht.nl